Chakra healing behandeling

Bij een chakra healing sessie lig je op de behandeltafel, je houdt hierbij je kleding aan. Allereerst check ik wat en wáár dit nodig is (analyse van de staat van jouw chakra’s). Vervolgens ga ik de gebieden behandelen die als eerste om aandacht vragen.

 

Gestolde emoties zorgen voor stagnatie in de doorstroming van de chakra’s. Deze trage en blokkerende energie dient weer in beweging gezet te worden.

 

‘Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, betere doorstroming, zuivering van negatieve energie en het opvullen van energie (chi). Tevens is na iedere chakra healing sessie je aura gereinigd’.

 

Je kunt tijdens de behandeling diverse sensaties ervaren. Variërend van tintelingen, duizeligheid, hoofdpijn en in sommige gevallen misselijkheid. Soms komt er emotie los die lange tijd onderdrukt is geweest. Dat voelt als een grote bevrijding. Uiteindelijk valt vrijwel iedereen in een diepe ontspanning.

 

De dagen/weken na de behandeling kun je ervaren dat er nog meer beweging komt in je gevoelsleven. Oude pijn (verdriet, irritaties, frustraties, boosheid, woede etc.) kan dan boven komen drijven. De bedoeling is dat je dit oud zeer gaat verwerken. Zodat je ballast kunt gaan loslaten.

 

Laag voor laag ga je ontladen wat je tegenkomt tijdens dit proces. Zodat aan het einde van het proces: ontspanning, gemoedsrust en (zelf)vertrouwen weer van jou is. Je creëert meer ruimte voor jezelf, omdat je oude bagage hebt verwerkt en hebt losgelaten. Deze schoonmaak van emotionele ballast is van essentieel belang, als je ‘authentiek jezelf’ wilt kunnen zijn. Het zorgt ervoor, dat je spieren kunnen ontspannen. En dat is wat je nodig hebt als je meer emotionele vrijheid wilt ervaren.

 

‘Emotionele vrijheid is een groot goed. Het is één van de belangrijkste voorwaarden om gelukkig te kunnen zijn. Het getuigt van eigenwaarde. Het laat zien dat je van jezelf houdt. Het maakt van jou een autonoom individu. Vrij en spontaan’

 

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn… Ontspanning is wie je bent…” – Chinees gezegde.

 

chakra-third-eye

Praktische informatie:

 

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend en duurt zo’n 30 minuten. Wil je aansluitend een chakra healing behandeling, ga dan uit van 90 minuten. Vervolgbehandelingen duren 60 minuten (vaak loopt het iets uit, houd hier alsjeblieft rekening mee). Behandelingen zijn ook mogelijk op afstand door te videobellen via WhatsApp.

 

Na elke behandeling krijg je van mij adviezen met betrekking tot je eigen mogelijkheden om tot gewenste resultaten te komen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.